Ruimtes

Het Café

Vanuit de entreehal is Het Café rechtstreeks te benaderen. Dit is ook de ruimte die overdag en in de vroege avond volop gebruikt wordt door onze fanatieke biljarters. Uiteraard beschikt Het Café over een eigen bar. De capaciteit van Het Café is ca. 150 personen. De sanitaire voorzieningen in de centrale entreehal worden gedeeld met de overige ruimtes.

De Kleine Zaal

Aan de voorzijde van het pand is enkele jaren geleden een nieuwe ruimte gerealiseerd. Deze ruimte is bij uitstek geschikt voor de wat kleinere vergaderingen of activiteiten.

De ruimte is vanuit de entree rechtstreeks te benaderen en heeft een capaciteit van ca. 30 personen. Ook hier geldt dat de sanitaire voorzieningen in de centrale entreehal gedeeld worden.

De Grote Zaal

Dit is de ruimte waar jaarlijks vele evenementen georganiseerd worden zoals de carnavalsactiviteiten, de toneelvoorstellingen en de vergaderingen van de grotere verenigingen.

Afhankelijk van de opstelling van tafels en stoelen biedt De Grote Zaal ruimte aan 200 tot 350 bezoekers. Ook De Grote Zaal is direct bereikbaar vanaf de entree en de sanitaire voorzieningen in de hal worden gedeeld met Het Café en De Kleine Zaal.

De Speulzaal

Overdag biedt De Speulzaal onderdak aan de BuitenSchoolse Opvang (BSO). In de avonduren kan de zaal gebruikt worden voor vergaderingen of andere activiteiten.

De Speulzaal beschikt over een eigen ingang en eigen sanitaire voorzieningen. De capaciteit van De Speulzaal is ca. 50 personen.

Het Hökske

Voor een kort overleg met twee tot drie personen, of voor 1 op 1 muzieklessen beschikken we nog over een kleine kamer, direct grenzend aan de centrale entreehal.